banner488

Kadın kılığına girip eşini öldürdü

Kayseri'de kadın kılığına giren 57 yaşındaki R.K eşini bıçakla öldürdü.

Kadın kılığına girip eşini öldürdü
banner496

Kayseri'de inşaat taşeronu 57 yaşındaki R.K., boşanma davası açan, mahkemeden 'ev yaklaşmama' ve 'koruma' kararı aldıran eşi 52 yaşındaki C.K'yı, kadın kıyafeti giyip gittiği evin önünde boğazını keserek öldürdü.

Olay, merkez Melikgazi İlçesi Esenyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan 4 çocuk annesi C.K, sürekli şiddet uyguladığı gerekçesiyle eşi R.K.'dan boşanmak için Kayseri 1'inci Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Mahkeme, dava görülürken C.K.'nın talebi üzerine, R.K.'ya eşinin ve çocuklarının oturduğu konuta yaklaşmama cezası verdi.

KORUMA KARARI ALDIRDI

C.K, 8 Haziran 2012 günü mahkemeye başvurarak koruma kararı da aldırdı. Bu karara rağmen R.K., tehditlerini sürdürdü.

R.K., 6 Betxlarge Temmuz'da 3 gün, 13 Temmuz'da 15 gün ve 4 Eylül'de de 30 gün hapis cezasına çarptırıldı ancak yakalanamadığı için cezalar infaz edilemedi.

KADIN KIYAFETİYLE GİDİP ÖLDÜRDÜ

R.K.'yı polis ararken, o cinayet planını uygulamaya koydu. C.K. ve çocuklarının oturduğu evin çevresinde polisin zaman zaman önlem aldığını bilen R.K., planı gerçekleştirmek için fırsat kolladı. Polisi atlatmak için kadın pijaması, kadın ayakkabısı, etek ve pardösü giyip başına eşarp takan R.K., öğle saatlerinde C.K'nın evinin önüne gelip elinde bıçakla beklemeye başladı.

R.K., saat 13.00 sıralarında evinden çıkan C.K.'ya saldırdı. Çığlıklar atarak yere yığılan C.K. olay yerinde ölürken, R.K kaçtı.

R.K., polisin takibi sonucu üzerinde kadın kıyafetiyle yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472