banner488

Haber Uğur yeni bir hizmete imza atıyor: CANLI TV

Çine’de yayına başlayan, özellikle çevresinde, ulusalda olup biten haberleri yayınlamak adına yola çıkan HABER UĞUR, canlı TV konusunda yeni bir çalışma başlattı.

Haber Uğur yeni bir hizmete imza atıyor: CANLI TV
banner496

Bugün itibariyle, internet haberciliğinde yeni vizyonu ile test yayınlarını sürdürmekte olan HABER UĞUR’un, bir süre sonra merkezi konulara ağırlık vererek, yine internet üzerinden yöresel ve canlı tv yayınlarına başlayacağı öğrenildi.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan HABER UĞUR koordinatörü Gazeteci Yılmaz Sağlık, en kısa zamanda 3 bin tirajla gazetenin yayına gireceğini hemen ardında da internet üzerinden canlı tv yayınlarının başlatılacağını açıkladı..

Yılmaz Sağlık, internet üzerinden tüm bölgeyi hitap edecek görsel ve yazılı yayınlarla ilgili olarak çalışmaların Youwin devam ettiğini, bu konuda çok sayıda meslektaşı ile görüşüp bu konuda fikir birliğine vardığını açıkladı.

Gazeteci Sağlık, yörede etkili olacak özellikle canlı tv konusunda şu açıklamayı yaptı:

 

“Bir süreden beri web sitesini yenileyen HABERUGUR, bir yandan da teknolojinin imkânlarından yararlanarak internet üzerinden canlı televizyon yayını başlatmak için test çalışmaları yapmaktadır.

 

Her alanda etkili olacağımızı umduğumuz bu yayınların sizlere ulaştırılması konusunda bizlerin gayretleri hat safhadadır. Siz halkımızın da çalışmalarımıza katılmasını ve maddi manevi, yürekten desteklemesini bekliyoruz.

 

Tek gayemiz teknolojiyi ve elde ettiğimiz imkânları kullanarak, yöremize daha iyi hizmetlerin gelmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik bazda her türlü mücadeleye destek vermeye katkı sağlamak olacaktır.

 

Siz okurlarımızın ve takipçilerimizin de, görsel bakış açısıyla her türlü siyasi sorunların çözülmesi ve sosyal etkinliklerin, mutlulukların paylaşılması bağlamında, üstlendiğimiz bu zor görevde bizlere destek vereceğinize yürekten inanıyorum.

 

Umarım hep birlikte zoru başarabiliriz.”


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa akbalık
mustafa akbalık - 11 yıl Önce

inşallah yakın tv yaınlarınız faaliyete geçer çineli olup ta çine dışında yaşayanlar sayenizde ilçemizde ne olup bitiyor haberdar oluruz sayın yılmaz bey sizde bu azim ve gayret varoldukça başaracağınıza gönülden inanıyorum saygılar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472