banner488

Çapkın: Önce el bombası attı, sonra kendini patlattı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Gaziosmanpaşa'daki canlı bomba ile ilgili bilgi verdi. Çapkın, canlı bombanın önce el bombası attığını sonra kendini patlattığını açıkladı.

Çapkın: Önce el bombası attı, sonra kendini patlattı
banner269

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Gaziosmanpaşa'daki eylemle ilgili bilgi verdi.  Çapkın, ''Gazi Karakolumuza bir canlı bomba gelip kendini patlatmıştır. Kendisi olay yerinde ölmüş. Bir polis arkadaşımız şehit olmuştur'' dedi. 

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Sultangazi'deki Gazi Polis Merkezi'ndeki patlamayla ilgili olarak, ''Karakolun amiri, 2 komiser, 1 polis olmak üzere 4 personelimiz yaralı. Hafif yaralı genellikle... Restbet İçeride banklarda oturan 3-4 vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Onların dışarıya çıkıp içeriye girdiğini göremediğimiz için şimdilik onlarla ilgili hafif yaralı tespitimiz var. Bu değişebilir ama çok çoğalmaz görünüyor'' açıklaması yaptı.

Çapkın, ''Tek bir kişi önce el bombası atmış, sonra kendisini patlatmış. Eylemin çeşidi bu şekilde. (Canlı bombanın) Kimliği ile ilgili şu anda henüz açıklama yapmak istiyoruz. Ama netleştirdik aşağı yukarı. 25 yaşlarında bir erkek. Örgütü de şimdilik söylemeyelim'' şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELECEK

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472