banner488

Ziraat Odası Başkanlığı’nın Çabaları Sonuçlandı

Ziraat Odası Başkanlığı’nın Çabaları Sonuçlandı
banner269
Ziraat Odası Seçimlerinde çiftçilere daha iyi hizmet vermeyi amaçlayarak, Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün atıl halde bulunan veteriner binasını Ziraat Odasına Tahsisini isteyen Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan binanın tahsisi için Vekil Savaş’tan söz aldı.

Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, ilk müracaatlarını 2015 yılında yaptıklarını, bunun akabinde Tarım İl Müdürlüğüne 2017’de ikinci bir yazıyla tekrar başvurduklarını ve bir sonuca varamadıklarını söyledi. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Çine ziyaretinde konuyu tekrar gündeme getiren Başkan Atıgan bu sefer çabalarının karşılığını aldı. Vekil Savaş, Aydın Tarım İl Müdürlüğü ile görüşerek, bir dönümlük eski veteriner binasını Çine Ziraat Odası’na tahsisi konusunda çalışmalara başlanacağını söyledi.

“Çiftçilerimize Yakışır Hizmet Binası olacak”

Çine Ziraat Odasının 14 bin 500 kayıtlı üyesinin mevcut olduğunu vurgulayan Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Çiftçilerimize şu anda mevcut binamızla hizmeti yeterli olarak karşılayamıyoruz. Çine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün atıl halde bulunan veteriner binasının tahsisi bize sağlandığında büyük bir yatırımla hizmet binamızı oraya taşımayı düşünüyoruz. Binanın tahsisi gerçekleştiğinde birinci katında çiftçimizin ihtiyaçlarını karşılayacak tarım marketi, satış reyonları ve kafe, ikinci katında idari bina, üçüncü katında da toplantı ve konferans salonu, onun üstünde de misafirhanesi olan Çine’mize yakışır bir hizmet binası yapmayı taahhüt ettik. Bu projemizi Çine Ziraat Odası olarak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çiftçilerimiz oda ve tarım müdürlüğü arasında mekik dokuyor ve ayrıca yoruluyorlar. Yaşlılarımız, hastalarımız, arabası olan, olmayan çiftçilerimiz var. Bu konuda bize destek olan ve olmaya devam edecek olan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a, Çine Belediyen Başkanı Enver Salih Dinçer’e, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Aydın Tarım İl Müdürlüğümüze ve AK Parti İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Atıgan, hizmet binası yapımında Çine Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de şahsi yardımlarda bulunacağını belirtirken, bina içerisindeki odalar için hayırsever vatandaşlarında adlarını verebileceklerini duyurdu.









Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472