banner488

Ziraat Odası Başkanı, Gazeteciler Gününü unutmadı

Ziraat Odası Başkanı, Gazeteciler Gününü unutmadı
banner496
Çine Ziraat Odası Başkanı,  Uğur Gazetesi ofisini ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve Çine Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sadullah Özkul, Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan çalışan gazeteciler gününü kutlayan Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan; “Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkı ile yerine getirmek hususunda özveri ile görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve teşekkürlerimizi belirtmek istedik. Bu vesile ile Çine Ziraat Odası Başkanlığı olarak, yaptığımız her çalışmada, kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeği geçen, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini, zor şartlar altında yürüten tüm gazetecilerinin gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutlulukla görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu .

Uğur Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nijer Sağlık,  “Böyle önemli bir günde bizleri unutmayıp,  ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutlamanızdan çok mutlu oldum, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472