banner488

Ziraat Odası Başkan Adayı Özkan Atıgan açıklama yaptı

Çine Ziraat Odası Başkan Adayı Veteriner Hekim Özkan Atıgan, hakkında çıkan olumsuz haberler üzerine açıklama yaptı.

Ziraat Odası Başkan Adayı Özkan Atıgan açıklama yaptı
banner269

Özkan Atıgan Tarım İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yaptığı uzun yıllar içerisinde en iyi şekilde namusu ve şerefi ile çalıştığını, elinden gelenin fazlasıyla Çine çiftçisine ve hayvancısına yardımcı olduğunu ve yardımcı olmaya da devam edeceğini söyledi.

Tarım İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak göreve başladıktan sonra başarılı çalışmalarla taktir ve teşekkür belgeleri alan Özkan Atıgan’ın açıklaması şöyle:

“1 Şubat 2015 tarihinde Ak Parti İlçe Başkanı tarafından hakkımda, Kamu Kurumunu Zarara uğratmak ve görevi kötüye kullanmaktan 18/11/2014 tarihinde suçumun sabit görüldüğünden bahisle 25 yıldır vekaleten Yürütmekte olduğum Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinden el çektirildiğim hususunda Kalebet beyan da bulunulmuştur.

2009 tarihinde ilçemiz Kabataş Köyü’nde mısır silajı desteklemelerinin yersiz yapıldığı hakkında müdürlüğümüze ihbar gelmesi üzerine tarafımca komisyon kurulmuş, yersiz ödeme yapılan şahısların beyanı alınmış ve yersiz yapılan ödemeler şahıslardan faizi ile birlikte tahsil edilmiş ve şahıslar hakkında gereğinin yapılması için Çine Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Bunun neticesinde açılan dava da tarafım bilirkişi raporu ile suçsuz olduğu belirtilmiştir. Mahkemece 18/11/2014 tarihinde karara çıkmış, olay 2009- 2010 yıllarında meydana gelmiş şahsımca tedviren yürütülen ilçe Müdürlüğü görevinden 23/01/2015 tarihinde görev değişikliği işlemi yapılmıştır. Şahsım o olay nedeni ile görevden alınacak olsaydım 2009 -2010 yılında ya da davanın açıldığı tarih olan 2011 yılında görevden alınmam gerekirdi. Bunların kamuoyunca bilinmesini arz ederim. “


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2015, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472