banner480

Zafer Bayramı coşkusu Çine’nin her sokağına taşındı

Zafer Bayramı coşkusu Çine’nin her sokağına taşındı
banner269

Çine’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Hükümet Meydanı’nda Düzenlenen Resmi Törenden Sonra Çine Belediyesi Tarafından Akşam Düzenlenen Konvoyla Kutlamalar Devam Etti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin Ve İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt İle Birlikte Özel Olarak Hazırlanan Üstü Açık Jiple, Marşlar Eşliğinde Çine’nin Mahallelerini Dolaşarak, Vatandaşların Zafer Bayramı’nı Kutlandı. Vatandaşlar Konvoyun Oluşturduğu Coşkuya Ortak Oldular. Zafer Bayramı Nedeniyle Özel Olarak Hazırlanan Konvoyun Mahalleleri Dolaşması Sırasında Marşları Duyan Vatandaşlar Evlerinin Pencerelerinde, Balkonlarında Ve Sokaklarda, Ellerinde Türk Bayrakları İle Zafer Bayramı’nın 98. Yılının Coşkusunu Yaşadılar.

Çine Tek Yürek Oldu

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Basın Mensuplarına Yapmış Olduğu Açıklamasında, "Şanlı Tarihimizin En Önemli Günlerinden Biri Olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98nci Yıl Dönümünü Kutlamanın Mutluluk Ve Gururunu Yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Önderliğinde 26 Ağustosta Başlayan Ve 30 Ağustosta Eşsiz Bir Zaferle Sonuçlanan Büyük Taarruz Ve Başkomutanlık Meydan Savaşı İle Vatan Topraklarımız Kurtarılmış, Milletimiz Hürriyet Ve Bağımsızlık İçinde Yaşama Onuruna Kavuşmuştur. Tarihimizin Kıvanç Dolu Dönüm Noktalarından Biri Olan Bu Büyük Gün Milletimizin Özgürlük İçin Son Hamleye Karar Verdiği Tarihin Adı Olmuş Ve Dünya Tarihinin Gördüğü En Büyük Kahramanlık Detanlarından Biri Olarak Tarihe Geçmiştir. Bu Büyük Gün Vesilesi İle Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere Kahraman Şehitlerimizi Ve Gazilerimizi Hürmet, Minnet Ve Şükranla Anıyor, Tüm Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020, 23:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472