banner488

Yörükler Muhtarı Gülşen, Başkanlara Teşekkür Etti

Yörükler Muhtarı Gülşen, Başkanlara Teşekkür Etti
banner496

Yörükler Mahalle Muhtarı Erdinç Gülşen kendi ve halkı adına, dar yolun genişletilmesinde emeği geçen Başkanlara teşekkür etti.

Yörükler Mahalle Muhtarı Erdinç Gülşen kendi ve halkı adına, dar yolun genişletme çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ve Çine Belediye Başkanı E.Salih Dinçer’e teşekkür etti. Mahalle muhtarı Erdinç Gülşen, yıllardır mahallesi için sorun olan Yörükler Mahallesi ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki dar yol Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Çine Belediyesi tarafından genişletilerek mahalle halkının kolay ulaşım sağladığını söyledi.

Mahalle halkının rahata kavuştuğunu belirten Muhtar Gülşen, “Yörükler Mahallesi ile Organize Sanayi Bölgesi arasındaki yol sadece bir traktörün geçebileceği genişlikteydi. Mahalle halkım bu sıkıntıyı yıllarca çekti. Şimdi Başkanlarımız sayesinde yolumuz 10 metre genişliğinde. Mahalle ile OSB arasında ulaşım 3 kilometreye düştü. Yolun yapımında destek veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’ na, Çine Belediye Başkanı Sayın Enver Salih Dinçer, Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve tüm emeği geçen ekibe şahsım ve halkım adına teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472