banner488

Yavuzkan’dan, Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’a plaket

Yavuzkan’dan, Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’a plaket
banner496

Milli Eğitime yapmış olduğu yardımlardan dolayı Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’a Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan tarafından plaket takdim edildi.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı devlet okullarında kullanılmak üzere Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin imal ettiği temizlik malzemeleri, Çine Kamyoncular Kooperatifi tarafından ilçeye taşındı. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim dönemi için kullanılacak malzemeleri 3 kez Çine’ye taşıyan Kamyoncular Kooperatifi ücretsiz olarak hizmete verdi. Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan yapılan yardımdan dolayı Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi taktim etti.

Çine Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, “İlçemizdeki okullarımızda kullanılacak olan malzemelerin sevkiyatı için Başkanıma, ‘Araç ayarlayabilir miyiz?’ dedim. Onlar da ‘Çocuklarımız için devletimiz o kadar malzeme tedarik ediyor. Bunun taşımasını da biz yaparız’ dedi. 3 aydır bizim malzemelerimizi hiç ücret talep etmeden sağ olsunlar Aydın’dan ilçemize taşıdılar. Personeline de kesinlikle ücret almamaları yönünde talimat vermiş. Önümüzdeki hafta yine Aydın’dan sıra, sandalye ve masalarımız gelecek. Başkanım onları da taşıyacaklarını belirtti. Okullarımıza vermiş olduğu yardım ve desteklerden dolayı Başkanımız Mehmet Can’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ülkenin kalkınması ve büyümesi için üzerlerine düşen görevi her zaman yapacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Can, “Pandeminin başladığı günden buyana esnafımız da öğrencilerimiz de zor günler geçirdi. Fakat biz kamyoncular, tam aksine daha fazla iş yaptık. Biz gelen vatandaşımızın paralı veya parasız işini görmeye çalışıyoruz. Devlet kurumlarımıza da aynı şekilde destek olmaya gayret gösteriyoruz. Konu eğitim olunca bu sorumluluğumuz daha da katlanıyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz mağdur olmaması için devlet yetkililerimiz gereken hassasiyeti gösteriyor. Ülkemizin kalkınması için devlet büyüklerimiz oldukça mücadele veriyor. Bunun için biz de üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Yeter ki memleketimiz ve ülkemiz kalkınsın. Her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472