banner488

Yapı Kredi’den Esnafa Kredi Desteği

Çine Esnaf Odası ile Yapı Kredi kredi protokol imzaladı

Yapı Kredi’den Esnafa Kredi Desteği
banner496

Çine Esnaf Odası ile kredi protokolü imzalayan Yapı Kredi, oda üyelerine avantajlı kredi fırsatları sunmaya başladı.

Yapı Kredi oda ve birliklerle özel anlaşmalar gerçekleştirerek esnafın yanında olmaya devam ediyor.   Son olarak Çine Esnaf Odası ile protokol imzalayan Yapı KrediÇine Esnaf Odası oda üyelerine de artık avantajlı kredi fırsatlarını sunacak. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyeleri, 100.000TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlarını aylık yüzde 1,24’ten, başlayan faiz oranları ile karşılayabilecek. Esnaf Odası üyelerine sunulan avantajlı POS fiyatının yanı sıra World Businesscardalan oda üyelerinden ilk yıl üyelik aidatı alınmayacak.

İmza töreninde bir konuşma yapanYapı Kredi Güzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile müşterilerimize hizmet veriyoruz Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunuyoruz. Ticaret ve esnaf odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunarak, yeni ürün ve hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Özüdoğru, sözlerine şöyle devam etti: “Yapı Kredi olarak, ülke ekonomimizin itici gücü KOBİ müşterilerimize büyük önem veriyor ve her zaman ayrıcalıklıhizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz.” Diye konuştu.

Gerçekleştirilen imza törenine,Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar,Çine Esnaf Odası Başkan Vekili Tuğrul Tosun ve Çine Esnaf Odası Genel Sekreteri Türker Ünal, Yapı KrediGüzelyalı Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, Yapı Kredi Çine Şube Müdürü Rıza Altınöz, katıldı.



Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 21:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472