banner480

Yaman’dan anlamlı ziyaretler

Çine İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu.

Yaman’dan anlamlı ziyaretler
banner269

İlçe Emniyet Müdürü Yaman, Polis Teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü İpek, Çine İlçe Jandarma Komutanı Cemalettin Giden’i makamlarında bizzat ziyaret ederek kuruluş yıldönümü etkinliklerine davet etti.

 

Yapılan ziyaretlerde İlçe Emniyet Müdürü  Hakan Yaman’ a, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Memurları Recep Yakalı, Hilmi Heybet ve Bağgül Öztürk de eşlik etti.

 

Ziyarette bulundukları yöneticilere bir çiçek buketi takdim ederek, Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünün kutlama programına davet eden Emniyet Müdür Yaman ve beraberindeki heyet, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

Yapılan ziyaretlere ilişkin konuşan Emniyet Müdürü Hakan Yaman: ”Bizim her zaman istediğimiz, birlik beraberlik içerisinde olarak kaynaşmayı sağlamaktır.” şeklinde konuştu. 

 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yapılan ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Yaman’a memnuniyetini belirterek, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Polis haftanızı da kutluyorum. Asıl kutlama 10 Nisan Çarşamba günü olacak ama 1 hafta boyunca sürecek sanırım. Tüm etkinliklerinize katılmaya çalışacağım. Bu sene bir değişiklik olmuş. Sinema filmiyle beraber halkımızla iç içe olacağız. Daha önceki etkinliklerde hep protokolle yapıyorduk. Sinema gösterisi sayesinde halkımızla beraber de kutlamış olacağız. Hepinizi tebrik ediyorum.” dedi. Murat TAN


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472