banner488

Vergi Dairesinden Kaymakama Ziyaret

Vergi Dairesinden Kaymakama Ziyaret
banner496
Çine Vergi Dairesi Müdürü Habibe Sayın ve Vergi Dairesi personeli Mehmet Gülpınar ile birlikte Çine Kaymakamı Özkan Demir’i ziyaret etti. Kaymakam Özkan Demir, 'Güçlü vergisi olanın güçlü devleti olur' dedi.

22,28 Şubat arasında her sene kutlanan Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Çine Vergi Dairesi Başkanlığı ve çalışan personel ile İlçe Kaymakam’ı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti. Habibe Özkan Demir’e, 29. Vergi Haftası ile ilgili bilgilendirme yapan Habibe Sayın Vergi haftası boyunca yapılacak etkinlikleri anlattı. Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin kazandırılması için en genç kesimden, öğrencilerden başlanarak vergi bilincinin en iyi şekilde vergiye gönüllü uyumun sağlanması amacı ile okullarda bilinçlendirmeler yapıldığına değinildi. Tüm vatandaşların vergi konusunda daha duyarlı olmaları istendi.

“Vergi vermek vatandaşlık görevimiz”

'Güçlü vergisi olanın güçlü devleti olur' ifadelerini kullanan Kaymakam Özkan Demir, “Vergi vermek en temel vatandaşlık görevlerimizden biri. Devletimiz ve milletimiz zor bir süreçten geçiyor.  Çok zor bir coğrafya yaşadığımız biliyoruz ama bu zorluklar üst üste son dönemlerde daha da su yüzüne çıktı. Devletimizin güçlü olmaya her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Bizlerde vergimizi vererek en temel vatandaşlık görevimizi yaparak devletimizin yanında olduğumuzu göstermemiz lazım. Vergi Dairesin ‘de çalışan tüm personelin Vergi Haftasını kutluyorum, çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472