banner488

“ÜZGÜNÜM“

Mehmet Erdem Facebook hesabından açıklama yaptı

“ÜZGÜNÜM“
banner269
 AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem açıklamasında;

“Üzgünüm...

Acarlar ziyaretimiz esnasında kesinlikle polisimizin yuhalanması veya yuhalatılması gibi bir olay söz konusu olmamıştır. Polisi yuhalatmak bir tarafa polis bizim gözbebeğimiz bir teşkilatımızdır.

Haberi yapan muhabir arkadaşımız maalesef yanlış bir kurgu yapmıştır. Haber yanlı ve yanlış bir habercilik anlayışının tipik bir örneğidir. Aydın Denge Gazetesi objektif ve tarafsız gazeteciliği ilke edinmiş bir gazete olarak böyle bir yanlışlığa imza atmaması gerekirdi.

Biz devletin kurumlarının görevlerini yerine getirmelerini savunur ve desteklerken elbette halkımızın talep ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmalıyız. Devletin kurumlarındaki görevli memurlar ve amirler uygulamalarda halkın durumunu dikkate almak mecburiyetindeler. Gariban Acarlar halkının durumu ortadadır. Polisimiz uygulamalarında elbette mevzuatı dikkate almak zorunda olmakla birlikte, insaf ve vicdan terazisini de elinde tutmalıdır. Halkımızın maddi durumu ortadadır. Gariban insanlara toleranslı davranmak gerektiğini düşünüyorum.

Acarlar'da görevli bir polisin Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız hakkında aşağılayıcı ve hakarete varan sözler söylemesini de kınadığımı ifade etmek istiyorum. Bizim Acarlar'dan ayrılmamızın hemen ardından bu polisin söylemleri çok yanlış olmuştur. Bir polis halkın içerisinde Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza hakaret etme hakkına sahip olamaz. Bunu yapanın hangi guruba ve zihniyete mensup olduğu kamuoyunca malumdur. Anlaşılan o ki bu polisin amacı ve hedefi farklıdır. Olayın bu yönüyle bilinmesi için açıklama yapmak ihtiyacını hissettim.

Görevini dürüstce ve iyi niyetle yerine getiren tüm emniyet mensuplarımızı yürekten kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 03:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472