banner480

Ur-Ge Projesi kapsamında ilk eğitim yapıldı

Ur-Ge Projesi kapsamında ilk eğitim yapıldı
banner269
Aydın Ticaret Odası (AYTO) liderliğinde başlatılan ve Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Aydın İncirinin Dünyaya tanıtılması projesi kapsamında Temel Dış Ticaret ve Müşteri Bulma Teknikleri eğitimi yapıldı.

NOVO Danışmalık Firmasından Murat ODACI tarafından verilen eğitime İncir kümesinde yer alan üye firmalarımız katıldı. Eğitimle projede yer alan firmaların satış ve pazarlama, dış ticaret çalışmalarına katkı sağlandı.

Aydın İncirinin Dünyaya tanıtılması konusunda profesyonel adımlar atan Aydın Ticaret Odası’nın çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirten AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal  “Sadece incir sektörüne odaklanan proje, hedef odaklı ve doğru çalışmalarla üç yılın sonunda gerek firmalara gerekse Aydın ekonomisinde fark yaratacak faaliyetlere imza atacak. Aydın İnciri üreticisi firmaların birlikte hareket etmesi ile sesini tek yürek olarak dünyaya duyuracak.” dedi.

İkinci Projenin Hazırlıklarına Başladık

URGE kapsamında ikinci projenin hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Genel Sekreter İlknur Kabasakal “Yönetim Kurulumuzun tüm gayreti Aydın’ın kalkınması ile ilgili projeleri hayata geçirmek. Bu bilinçle ikinci URGE projemizin hazırlıklarına başladık.  İlkini lokomotif sektörümüz incir üzerine yazdığımız ve Ekonomi Bakanlığımızca kabul gören Aydın’ın ilk URGE projesinden sonra ikincisini yine ilimizin çok önemli bir değeri üzerine yazıyoruz. Çok yakında lansmanı yapmayı planlıyoruz. Aydınımıza şimdiden hayırlı olsun.”dedi. 



Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 03:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472