banner488

Ülkücülerden Regaip Kandili Programı

Ülkücülerden Regaip Kandili Programı
banner496

Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı üç ayların habercisi olan Regaip Kandilinde Kuran-ı Kerim okudu, dualar etti.

Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen programa Karpuzlu MHP İlçe Başkanı Aydın Gök ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Murat Çalışkan ve yönetimi, Çine MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve ülkücüler katıldı. Regaip kandili münasebetiyle düzenlenen programda emekli imam Ramazan Taşkın tarafından Kuran-ı kerim okunarak dualar edildi. Program sonunda katılımcılara kandil simidi ikram edildi.

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, “İdlib’de Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Mübarek üç aylar ve bu ayların içerisindeki kandiller dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet şefkat yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı hayır ve iyiliklerin arttığı bir mevsimdir. Kandiller birlik beraberlik ve kardeşlik ortamımıza daha da katkı sağlayan eşsiz fırsatlardır. Bu duygularla Regaip kandilinin dünyaya ve Türk-İslam allemine üç ayların sevgi ve barışın tohumu olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472