banner488

Ülker, Çine Esnaf Odası Başkanlığına resmen aday

Yaklaşık 38 yıldır Çine Yörükler Pasajı’nda Arzuhalcilik yapan Ali İhsan Ülker, Çine Esnaf Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak Çineli esnaflardan destek istedi.

Ülker, Çine Esnaf Odası Başkanlığına resmen aday
banner269
4 Şubat’ta yapılacak olan genel kurulda aday olarak yarışacak olan Arzuhalci Ali İhsan Ülker başkanlığa aday olma sebebinin gerekçesini, Çineli esnafın türlü sıkıntılarla boğuştuğuna işaret ederek çözüm noktasında ortak istişareler ve projeler üretilmesi gerektiğine bağladı.

Çineli esnafların teveccühleri doğrultusunda, Çine Esnaf Odası Başkanlığı görevini titizlikle yapacağına inandığı için de bu göreve talip olduğunu belirten Ülker, “Esnaflarımızın geçmişte olduğu gibi türlü sıkıntılarla cebelleştiği ortadadır. İlçemiz esnafı yeterli gelir elde edememektedir. Esnaf Oda aidatlarının yüksek tutulduğu ortadadır. Esnaf Odası’nın hoşgörüsü ve saygınlığının, esnaflarımızla iletişiminin daha iç içe olmasıyla pekişeceği kanaatindeyim.” İfadelerini kullandı.

Mevcut Çine Esnaf Odası yönetiminin Çineli esnaf ile Sekabet iç içe olmadığını belirten Ülker, “Esnaflarımızın birebir toplantılar halinde dinlenilmesi, esnaflarımızla istişare yapılması gerek. Bağkur sorunları ve Oda üyeliğine ilişkin bir takım sorunlar üzerinde türlü sıkıntılar birlikte değerlendirilmeli. Esnaflarımızın geri ödemelerinde zor şartlar yaşadığı ortadadır. Ortak istişarelerden çıkan taleplerin gerek il, gerek daha üst mercilerdeki yetkililere iletilerek bu konularda çözüm için girişimlerde bulunulması gerekiyor. İlerleyen süreç dahilinde gerekli kontakların kurulması lazım.” dedi.

Mevcut seçimi ekibiyle birlikte kazanmaları halinde uygulama ve projelerinin Çineli esnaflarıın görüş ve önerileri doğrultusunda ve birebir istişarelerle şekillendirileceğinin altını da çizen Ülker, “Esnaflarımızın görüşlerini alarak gerekli projeleri devreye sokacağız. Esnaflarımız ile diyalogu daha çok pekiştirerek, çok paylaşımlı bir yaklaşım ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.

Ülker, adaylığının Çine’ye hayırlı olmasını belirterek, “Esnaf arkadaşlarımın bana teveccüh göstereceğine kalben inanıyorum. Bu görevde içtenlikle hizmet edeceğim. Tüm esnaflarımızın işlerinin daha da iyiye gitmesini gönülden diliyorum.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2014, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472