banner488

Uğur Kırtasiye çekilişle hediye dağıttı

Uğur Kırtasiye, Çineli müşterilerini düzenledikleri 4. Geleneksel Hediye Çekilişi ile sevindirdi.

Uğur Kırtasiye çekilişle hediye dağıttı
banner496
Uğur Kırtasiye’den, 20 Tl üzerinde alışveriş yapan müşterilerin katıldığı, katılımcılara ve Çinelilere lokma hayrının yapıldığı 4. Geleneksel Hediye Çekilişi renkli görüntülere sahne oldu.

Çekilişte, Efekan Bağdatlı, Adem Aydın, Halime Gürbüz, Ziya Uyar, Tuncay Karahayıt, Yılmaz Yortuç, Uğur Çamlı, Ahmet Yorulmaz, Mert Öztürk, Ömer Karaduman ve Alperen Gürbüz olmak üzere 11 şanslı müşteri, isim sırasına göre; 16 jant bisiklet, mikro dalga fırın, elektrikli mangal ızgara, kahve makinesi, radyolu ışıldak, ütü, çaymatik, satranç, futbol topu, masa tenisi raketi ve dünya klasikleri kitabı hediyeleri aldılar.

Şanslı müşteriler, Oleybet Uğur Kırtasiye’nin sahibi Nüket ve Nuri Şenkaya’ya teşekkür etti.

Uğur Kırtasiye’nin, toptancı firma sahibi Osman Önal’ın sponsor olduğu 4. Hediye Çekilişi’ne katılanlara ve yoğun ilgiye teşekkür eden Nuri Şenkaya ise, teselli hediyeleri olarak da raket takımı, futbol topu, renkli kalemler, mataralar ve renkli balonlar dağıttı.

Seneye 5. Hediye Çekilişinin, sürpriz hediyelerle  gerçekleşeceğini de müjdeleyen Nuri Şenkaya, “Bu hediye çekilişimiz geleneksel olarak her yıl daha büyük organizasyonlar ile adeta küçük çaplı bir festival tadında sürecek.” dedi. 




Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2013, 03:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472