banner488

Türkeş, Şoförler Odası’ndan emekli oldu

Türkeş, Şoförler Odası’ndan emekli oldu
banner269

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 28 yıl çalışan ve emekliliğe hak kazanan Özcan Türkeş başkan tarafından plaket verildi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter ve Yönetim Kurulu Üyeleri emekliye ayrılan Özcan Türkeş için pantemi kurallarına uygun şekilde Köfteci Tamer Öztürk’ün Yeri’nde veda yemeği verildi. Başkan Öter, iş ahlakı ve disiplinli çalışmalarından dolayı Türkeş’e, plaket verdi.

Başkan Öter, “Özcan kardeşimiz 28 yıl boyunca kurumumuza hizmet etti. 7 yıl boyunca birlikte çalışma fırsatımız oldu. İş ahlakı ve iş disiplini konusunda nadir görülebilecek insanlar arasında. Bundan sonraki hayatında sağlık , mutluluk ve başarı dileyorum” dedi.

Özcan Türkeş, “1993 yılında Çine Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi’nde okurken Şoförler Odasında stajyer olarak çalışmaya başladım. Çineli şoför esnafına hizmet verdiğim için çok mutluyum. Ocak ayın içinde emekli oldum. Artık bundan sonraki hayatımda yine şoför esnafı olarak hizmet vermeyi düşünüyorum. Benim hakkım herkese helal olsun. Sizlerde hakkınızı halel edin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472