banner488

Tuncay Akgümüş, Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Tuncay Akgümüş, Esnaf Odası Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı
banner496
Çine’nin tanınmış esnaflarından camcı ve PVC doğrama işi ile uğraşan  Tuncay Akgümüş, 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Akgümüş, “Desteği vaat ediyoruz” dedi.

Tuncay Akgümüş, esnaftan gelen talep nedeniyle başkanlığa aday olduğunu belirterek, ‘Esnafımızın yanında sorun odaklı değil çözüm odaklı şeffaf bir yönetim’ için bu yola çıktıklarını söyledi. Tuncay Akgümüş yaptığı açıklamada “ Seçimlerden önce adaylar arasında rekabet yaşanır. Ama bizim şahıslarla ilgili bir sorunumuz yok, olamazda. Bizim derdimiz esnafın ve sanatkarların doğru bir karar vermesi, bunun içinde kendi dilimizin döndüğü kadar anlatmaya çalışacağı. Seçimin telafisi olmaz. Olsa da seneler boş yere geçer. Beni tanıyan, bilen bilir zaten. Ekibimi dürüst, kendi alanlarında başarılı, esnafın zorluklarını ve gündemdeki konuları bilen, tecrübeli, donanımlı esnaf arkadaşlardan oluşturdum. Ekibimle Çine esnaf ve sanatkarlarımıza ekmek mücadeleleri içinde ışık tutacağız. Hiçbir kesimin himayesi altında olmadan belli bir anlayışla esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet edeceğiz. Esnaflar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı birlikte gücümüzün farkına varılmasını sağlayacağız. Birlikten kuvvet doğar ilkesi ile hareket edeceğiz. Bu kuvvet de bize sorunların çözümünde en büyük katkı olur. Bütün esnaf ve sanatkarlarımız bizim için eşdeğerdir. Üyelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmaksızın göreve talibiz. Seçildiğimiz takdirde de böyle hizmet edeceğiz. Üyelerimizin desteğini seçimden önceki gibi sonra da kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Tecrübemle esnaf ve sanatkarların hizmetkarlığına talibim. Esnafımızın arkasında güçlü bir oda desteği vaat ediyoruz. Bunu sağlayacağımız aşikar” ifadelerini kullandı.

Tuncay Akgümüş; Çine eski Hamitabat Mahalle Muhtarı Baki Akgümüş’ün oğlu. 1979 doğumlu, üniversite mezunu, 1990 yılından bu yana camcılık yaptı ve 2010 yılında da plastik doğrama işi ile uğraşıyor. Akgümüş evli.


Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 20:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472