banner480

Topçam Madran Bardak Su Vatandaşla Buluştu

Topçam Madran Bardak Su Vatandaşla Buluştu
banner269

Çine Belediyesine ait ve ilçe için önemli yere sahip Çine Topçam Madran marka su fabrikası yeni teknolojik ekipmanla bardak su üretime başladı.

Çine Belediyesi’ne ait olan ve belediyenin Topçam Madran Su Tesisleri`nin işletmesini yürüten ÇİPAŞ A.Ş.’nin Başkanı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Kapalı Pazar yerinde yeni üretime giren bardak suyu vatandaşlarla buluşturdu. Daha önceki yıllarda sadece 0,33 litre, 0,5 litre, 1,5litre, 5 litre, 10 litre ve 19 litrelik damacana su üreten fabrika barda su da üretimi yapıyor. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine’de Perşembe günü kurulan Kapalı Pazar yerinde CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, zabıta ve belediye ekibiyle birlikte vatandaşlara bardak su ikramında bulundu.

Çine’ye bir milyon lira yatırım

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Özellikle pandemi döneminde büyük su satışlarında azalmalar oldu. İnsanlar kendilerine bir içimlik su talep ettiler. Bu yüzden bardak suya olan talep arttı. Bizde bardak su makinamızı aldık. Bütün izinlerimizi tamamladık. Yaklaşık bir milyondan biraz daha fazla bir yatırım yaptık. Bundan sonra bardak sularımız en son sistem makinalarımızla halkımızın hizmetinde. Çine’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472