banner488

TMO’dan Ziraat Odası’na teşekkür ziyareti

Çine Toprak Mahsulleri Ofisi Tesis Sorumlusu Necabettin Tamcı, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u ziyaret ederek 2013 mısır alımlarında Oda olarak gösterilen destekten ötürü teşekkür etti.

TMO’dan Ziraat Odası’na teşekkür ziyareti
banner269
Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u makamında ziyaret eden Çine TMO Tesis Sorumlusu Tamcı, gerek kuruma ve gerek çiftçiye, Oda Başkanı Eşiyok ve Oda personellerince gösterilen ilgi ve desteğin iyi bir dayanışma örneği olarak fazlasıyla memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Bu yıl Ziraat Odası ve Çine TMO arasında Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’un girişimleriyle çok iyi bir dayanışma örneği sergiledik. Çiftçilerin eksik evrak sıkıntısında ve çiftçilerimizin randevu alımlarında Çine Ziraat Odası fazlasıyla fedakar davranarak, hem çiftçilerimize hem de kurumumuza yardımcı oldular.” dedi.  


2013-2014 mısır alımlarında çiftçinin büyük ümitlerle yetiştirdiği mahsulü, TMO’nun 640 Kuruş’tan almasından ötürü de Çine TMO Tesis Sorumlusu Tamcı’ya teşekkür eden Başkan Eşiyok, “Mısır alımlarındaki bu fiyattan ötürü zor günler geçiren çiftçimizin yüzü bir nebze de olsa güldü. Biz çiftçilere sahip çıkan bir STK Celtabet olmanın sorumluluğu içerisinde bu yıl içinde TMO ile koordineli bir çalışma ve dayanışma sağduyusu ile hareket ettik. İnşallah bu önümüzdeki senelerde de bu sağduyu çerçevesinde çiftçimizin menfaatleri doğrultusunda devam edecek.“ şeklinde konuştu.

Öte yandan 2013-2014 yılı mısır alımlarına ilişkin bilgi veren Çine TMO Tesis Sorumlusu Necabettin Tamcı, TMO olarak Çineli çiftçilerden bu yıl içerisinde 30 Bin ton mısır alındığını belirterek, “Bunun 19 Bin tonu Çine stoklarına, 11 Bin tonu ise Söke, Milas ve Aydın TMO Tesisleri’ne sevk edildi.” dedi.


Çine çiftçisinin mağdur olmaması için her türlü kolaylık sağlandığını da belirten Tamcı,“Çiftçilerimizin beklemelerini önlemek için çift vardiyalı olmak üzere gece gündüz çalıştık. Şu an mevcut stoklarımız sevkiyatı gerçekleşene kadar muhafaza altına alındı.” ifadelerini kullandı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472