banner488

Tekerlekli sandalye dağıtımı için çağrıda bulundular

Çine Engelliler ve Kültür Dayanışma Derneği, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’nin katkı ve desteği ile sağlanacak olan ithal tekerlekli sandalye dağıtımı için Çineli engellilere çağrıda bulundu.

Tekerlekli sandalye dağıtımı için çağrıda bulundular
banner269
Türkiye genelinde dar gelirli engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak için düğmeye basan Bedensel Engellerle Dayanışma Derneği, Çine’de de Çine İlçe Kaymakamlığı ve Çine Engelliler Kültür Dayanışma Derneği aracılığıyla Çineli dar gelirli engellilere çağrıda bulundu.


Çineli engelliler için var güçleriyle çalıştıklarını, sosyal aktiviteler ve kurslar düzenleyerek Çineli engellilerin hayata tutunmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine değinerek dağıtılacak olan ithal tekerlekli sandalye için başvuruların 31 Mart’a kadar devam ettiğini vurgulayan Dernek Başkanı Ümran Gülten, “Bu güne Betexper kadar tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan dar gelirli engellilerimize daima gerekli desteği ve temini sağladık. Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği vasıtası ile dağıtılacak olan bu tekerlekli sandalyeler için Derneğimize başvuruları bekliyoruz. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 23:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Taner sevgen
Taner sevgen - 10 yıl Önce

Cok güzel bir çalisma başarilar

SIRADAKİ HABER

banner472