banner480

‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 7.si düzenleniyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın Denizbank desteğiyle düzenlediği “7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması” başlıyor.

‘Tarım ve İnsan’ Fotoğraf Yarışması’nın 7.si düzenleniyor
banner269

Çine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2015 yılı 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nın düzenlendiği, yarışmaya katılmak isteyenlerin 2 Ekim 2015 tarihine kadar başvuru yapması gerektiği bildirildi.

7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması ile ilgili Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran açıklamasında şunları söyledi; “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 2015 yılında düzenlenecek olan 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasının amacı, tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamaktır.  “7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”, 2015 yılının FAO tarafından “Uluslararası Toprak Yılı” ilan edilmesiyle amatör ve profesyonel fotoğrafçılar için bölgemizdeki sosyal ve kültürel değerlerin yanı sıra, doğanın güzellikleri, insanımızın doğal halinin ve köy yaşamının ölümsüzleştirilmesi, tarım ve hayvancılık kapsamındaki her konunun tanıtımının yapılmasına imkan sağlayacaktır. Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecektir. Yarışmaya başvurular başlamış olup, 02.10.2015 tarihinde sona erecektir.  Yarışmaya katılan fotoğraf sevenlerin eserleri değerlendirilerek yarışmanın sonuçları 16 Kasım 2015 tarihinde www.tariminsan.com, www.tarim.gov.tr, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacaktır. Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 36 bin TL tutarında Denizbank hediye çeki ödül olarak verilecektir. Kazananlara ödülleri düzenlenecek bir törenle takdim edilecektir. Ayrıntılı bilgi, katılım şartları ve başvuru formu için ‘www.tariminsan.com’ ve ‘//aydin.tarim.gov.tr/cine’ adreslerinden daha detaylı bilgi alabileceklerdir” dedi.

Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Denizbank desteğiyle başlatılan, "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasına tüm Çineli fotoğrafçıları ve fotoğraf severlerin katılımını beklediklerini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472