banner488

Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başladı

Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması Başladı
banner269
Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın, DenizBank desteğiyle düzenlediği “8. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması” başladı.

Toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan “8. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması”, Genel, Çiftçi, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, DenizBank Çalışanları ve Tematik kategori olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşiyor. Tematik kategori, 2016 yılında Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan EXPO 2016 Antalya’nın da teması olan “Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya – Çiçek ve Çocuk” olarak belirlendi.

Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya başvurular 12 Nisan 2016 tarihinde başlayıp, 02 Eylül 2016 tarihinde sona erecek.

Yarışma sonuçları 17 Ekim 2016 tarihinde

www.tariminsan.com,  www.tarim.gov.tr,  www.tarimtv.gov.tr  Adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulurken, kazananlara ödülleri düzenlenecek bir törenle takdim edilecek.

Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 50 bin TL tutarında DenizBank hediye çeki veriliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472