banner488

Tahtacılar Birlik ve Dayanışma gecesinde bir araya geldi

Tahtacılar Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi, kaynaşma ve dayanışma gecesi düzenledi.

Tahtacılar Birlik ve Dayanışma gecesinde bir araya geldi
banner496

Tahtacılar Derneği Çine Şubesi’nin, Çine Belediyesi Şeyhler Düğün Salonu’nda üzenlediği yemekli ve eğlenceli kaynaşma gecesine, Tahtacılar Derneği Genel Başkanı Yolcu Bilginç, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Aydın Milletvekilleri Prof. Kingbetting Dr. Metin Lütfi Baydar, Siyasi Parti Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, bazı milletvekili aday adayları muhtarlar ve davetliler katıldı.

Yöresel müziklerle renk kattıldığı gecede konuşan Tahtacılar Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şube Başkanı Ali Kırmızıgül, “Sizlerin maddi ve manevi desteklerinizle Ege’nin incisi, Aydın’ımızın güzide yeri olan Çine’mizde üçüncüsünü düzenlediğimiz etkinliğimizde buluşmaktan onurlu ve gururluyuz. Etkinliğimizin amacı dostluk, barış gönüllüsü üyelerimizle hoşgörülü ve sevgi dolu olan tahtacı kültürümüzü gelenek ve göreneklerini genç nesillerimize aktarmaktır. Barışı, hoş görüyü ve dostluğu egemen kılmaktır. Öğrencilerimizi okutmak ve toplumun bir nebze de olsa dertlerine sahip çıkmak ve deva bulmaktır. Elbette siz can dostlarımın katkıları bizleri yüreklendirmektedir. Geçtiğimiz yıl Madran Yaylamızda çok güzel ve bol katılımlı bir etkinlik gerçekleştirdik. İyi ki varsınız. Bu güzel salonda hepbirlikte Türkü ve şiir tadında bir gece geçirmenizi diliyorum” dedi.

Tahtacılar Derneği Çine Şubesi’nin düzenlediği gecede buluşanlar, gece geç saatlere kadar sohbet edip, yöresel müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.


Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 22:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472