banner488

S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi açıldı

S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi açıldı
banner496
Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’in desteğiyle ilçede kurulan S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif dualarla açılışı yapıldı.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’in önderliğinde ilçedeki kamyoncular için S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi adı altında Aralık 2016’da kuruldu. Çine’deki kamyon şoförlerinin birlikte olmalarını sağlamak amacıyla kurulan S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’nin açılışı gerçekleşti.

Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetin Doğan, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı İsmail Güder ve kooperatif kurucu üyeleri, kamyoncular ve davetliler katıldı.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, “Biz bir emek mücadelesi veriyoruz. Bu emeğimiz de kendimiz ve kendi aracımız. Burası lojistik firması değil, Çine kamyoncularının evidir. Buradaki tüm kamyoncuların bir parça emek yemek için mücadele vereceğine gönülden inanıyorum. Bizler daha iyi hizmet edebilmek için mücadele veriyoruz. Bunu da başaracağımızdan eminiz” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Kooperatif kurucularına başarılı olmaları gerektiğini ve Çine Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı İsmail Güder, kooperatifin tüm Çinelilere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. S.S. Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi dualar eşliğinde açıldı, davetlilere keşkek ve lokma ikramında bulunuldu.








Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472