banner488

Sosyal Tesisin temelini başkanlar attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanları Kompleksi’nin temeli başkanlar tarafından atıldı.

Sosyal Tesisin temelini başkanlar attı
banner269
Mehteran Ekibi’nin gösterileriyle renklenen törende, konuşmaların ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Nazilli İlçe Başkanı Alı Çankır, Germencik İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ, İl Belediye Meclis Üyesi Tahir Yaman, ve Barış Atıntaş sahneden verdikleri start ile Yeni Mahalle’deki, 15 bin 500 metrekarelik tesis içerisinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası, koşu pisti, kafeterya, soyunma odaları ve otopark yer alacak olan Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanı projesinin temel atma törenini dualar eşliğinde gerçekleştirdiler.

Ayrıca törene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Bircan Öter, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar Vdcasino ve birçok Çineli katıldı. Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanı tesisinin temeli atıldıktan sonra gelen misafirlere keşkek ve pilav üstü tavuk ikram edildi.
 
Açılış konuşmasını yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “ 30 Mart seçimlerinden önce sizlere geldiğimizde önce mitinglerimizde şunlardan bahsetmiştik, artık il belediyeleri tek başlarına hareket etmeyecekler bundan sonraki dönemde demiştik. Aydın’ın Büyükşehir olacağını ve Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe belediyeleri ile koordineli çalışmak zorundalar ki halklarına hizmet edebilsinler. Bizde sizlere şunu söylemiştik, Çine’de bana oy verirseniz, Büyükşehir’de de Özlem Çerçioğlu’na oy verirseniz, bizler göreve geldiğimizde beraber bir takım çalışması yaparak Çine’yi en iyi yere, hak ettiği yere getirmeye çalışacağımı söylemiştik. Bugün de bunun bir örneğini yaşıyoruz, bunun meyvesini alıyoruz. Geçtiğimiz yaklaşık bir yılda her konuda koordineli bir şekilde Büyükşehir Belediyemizle birlikte ve bugünlere geldi. Bugün ilk bir başlangıç ve ilk temelimizi atıyoruz, ama bu bir son değil, bunu herkes bilsin, bu çalışmalarım devam edecek. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emeği geçen herkese ve tüm katılan misafirlerimize çok teşekkür ediyorum, Çine’ye hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 Seçim öncesi verdiğikleri sözleri yerine getirmeye başladıklarını, Çineli vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu törene katılan misafirlere şöyle seslendi, “Bir yıl önce biz sizlere söz verdik. Çine’nin ihtiyacı olan projeleri anlattık. Bugün onlardan bir tanesi de sosyal tesis ve spor alanı. İstiyoruz ki gençlerimiz, çocuklarımız spor yapsınlar. Spor, çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Sigaradan, alkolden uzak durmaları için, kahve köşelerinde bulunmamaları için spor yapmalılar. Belediye Başkanımızla bir araya gelerek ilk yapacağımız şeyin çocuklarımız ve gençlerimiz için spor tesisi gerekli olduğuna karar verdik. Burada açık yüzme havuzu, basketbol sahası, koşu yolları yine çok değerli kadınlarımız için fitness center aletleri ve birçok da yeşil alan oluşturmaya karar verdik. Sizlerle beraber sosyal tesisin temelini atacağız. Bu yıl 2015 yılını temel atma yılı olarak ilan ettik Aydın’da, sadece Çine’de değil birçok ilçemizde temelleri atacağız. Önümüzdeki yıl da inşallah Allah izin verirse hep beraber açılışlarını yapacağız. Çine'mize seçimlerden önce nikâh salonu, kültür merkezi sözünü vermiştik bunların projeleri hazır, bu yıl içinde bunlarında temellerini atacağız hep beraber. Çine Otogar ve İtfaiye Binası içinde söz vermiştik bunlarında projeleri hazır, inşallah 2015 yılında bunlarında temellerini atacağız, siz değerli Çineli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Sizlerin huzurunda Başkanımız Enver Salih Dinçer’e çok teşekkür etmek istiyorum. Bu yer çünkü sizin, Çinelilerin. Başkan bana ‘yeri benden olsun, üstünü yapmakta Büyükşehir Belediyesi’nden olsun’ dedi, seve seve dedik bizde. Çine Sosyal Tesis ve Spor Alanı projesi hayırlı, uğurlu olsun.”   



Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472