banner488

“Söksünler daha iyi!..”

Karpuzlu’da Ecevit Köken isimli vatandaş, elektrik faturasını ödemek için yatırdığı paranın Karpuzlu 'Pttmatik'ince yutulması ile karşısına çıkan engellere isyan ederek çözüm istedi.

“Söksünler daha iyi!..”
banner496
Kendisi gibi Karpuzlu’daki bir çok vatandaşın durumdan muzdarip olduğunu ve ‘Pttmatik’ tarafından para yutulduğunda Karpuzlu’da derdini anlatıp, çözüm bulacakları bir ilgili merciinin bulunmamasından yakınarak, yutulan parayı temin edebilmek için Çine’ye yol çekerek ek masraf harcadıklarını belirten Köken, ”Geçtiğimiz 23 Şubat günü 110 Tl. elektrik faturası borcumu Karpuzlu PTT’nin önünde bulunan bankamatiğe yatırdım, bankamatik parayı yuttu. Bu bankamatik vatandaşa hizmet için Betgaranti mi yoksa çile için mi? Yutulan paraya ilişkin sorunu içerideki görevli personele anlatıyoruz. Bize çözüm için Çine’yi adres gösteriyor. Bu hizmet Karpuzlu’ya ya dosdoğru gelsin, ya da tamamen gitsin. Bizim ne suçumuz günahımız var, cebimizden yol için 20 Tl. daha ödeyip ek masrafa girmeye!..” diyerek tepkisini dile getirdi.


Yetkililerden çözüm için yardım isteyen Köken, “Eğer çözüm bulamayacaklarsa bu bankamatiğin burada durmasının hiçbir anlamı yok, söksünler daha iyi.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 23:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ömer ünaldı
ömer ünaldı - 10 yıl Önce

i̇yi̇ hadi̇ ucuz kurtulmuşsun i̇yi̇ki̇ seni̇ yutmamiş. geçmi̇ş olsun

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472