banner488

Şoförlerin Odası Başkanı Ahmet Sert mazbatasını aldı

Şoförlerin Odası Başkanı Ahmet Sert mazbatasını aldı
banner496

Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olağan kongresinde başkan seçilen Ahmet Sert ve yönetimi mazbatalarını aldı.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Bircan Öter’i deviren ve 273 oy alarak başkanlığa seçilen Ahmet Sert ve yönetimi Seçim Kuruluna giderek İlçe Seçim Müdürü İbrahim Ercan’dan mazbatalarını aldı. Sert, “Kazanan ben değil Oda’mız oldu” dedi.

Görevine Başlayan Çine Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkan Ahmet Sert, “Kazanan ben değil Oda’mız oldu. Sağ olsun üyelerimiz bizi bu makama layık gördü. Sorumluluklarımızı iyi biliyoruz. Onların haklarını, sıkıntılarını çözebilmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Problemlere hakimiz, nasıl çözüleceğini iyi biliyoruz. Hizmet için gece gündüz var gücümüzle hep beraber çalışacağız. Tüm üyelerimize, Çine’mize, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Mazbata törenine, Ahmet Sert’in başkanlığındaki Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni yönetimi Nail Uzun, Kenan Şahin, Ahmet Turhan, Cemil Kuş, Nurdoğan Atille ve Zekeriya Bağdatlı ve Denetim Kurulu üyelikleri de Mehmet Demir, Necip Uzun ve Hasan Çoban katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472