banner488

Sinyalizasyon çalışması başladı

Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya'nın, dün Ankara’dan arayarak “sinyalizasyon çalışmaları başlayacak” açıklamasından sonra bugün ekipler geldi.

banner496

Sinyalizasyon çalışmalarının başlamasına ilişkin konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Özkaya, “Duble yol ile iligli sinyalizasyon çalışmansının bugün için başlayacağıı bildirmiştir. Bugün itibariyle çalışmalar başlamıştır. Hastane Acil Kavşağı önünden Sanayi Kavşağı’na kadar yeşil ışık dalga sistemi ile yapılacak olan sinyalizasyon, yaklaşık 20-25 gün içinde bitirilecektir. Biz halkımızın refahı için, Çine’nin gelişip büyümesi için elimizden gelen bütün gayreti göstererek çalışmalarımızı halkın kullanımına ve bilgisine sunuyoruz.“ şeklinde konuştu.

“Biz samimiyiz ve Çine’de yaşayanlar olarak daima Çine’nin  ilerlemesini  istiyoruz” diyen Başkan Özkaya, “Daha geçenlerde Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin genel kuruluna katıldım. Oradaki bir konuşma çok hoşuma gitti. Çine’nin esnafları çok büyük işler başarmışlardır. Aydın’da Bodrum ve Marmaris’te hep Çine’nin insanlarını görüyoruz. Çineliler değerli insanlardır. Biz kimseyi küçük görmüyoruz, aldatmıyoruz. Söylediklerimizin her zaman arkasındayız” şeklinde açıklamada bulundu.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 23:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472