banner488

SGK Müdüründen Başkan Uyar’a Teşekkür Plaketi

SGK Müdüründen Başkan Uyar’a Teşekkür Plaketi
banner496

SGK Müdürleri, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ziyaret etti. Müdürler, Çine SGK’ya yaptığı katkılardan dolayı Başkan Uyar’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Zeynep Yılmaz ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kamil Şenoğlu, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar’ı ziyaret etti. Esnaf Odası olarak Çine SGK’ya 8 yıldır bedelsiz yer tahsisinde bulunan ve esnafın SGK işlemlerini Çine’de hizmet verilmesini sağlayan Başkan Uyar’a vermiş olduğu destekten dolayı SGK müdürleri teşekkür ziyaretinde bulundu. SGK yeni binasında Çinelilere daha kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Çine SGK Müdürlüğü’ne önemli destek verdiğinin altını çizen Yılmaz, Başkan Metin Uyar’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.

Başkan Uyar, “SGK’mız Modern Binasına Kavuştu”

SGK Müdürleri Yılmaz ve Şenoğlu’nun nezaket ziyaretlerinden ve taktim ettikleri plaket ve çiçekten dolayı teşekkür eden Başkan Uyar ise; “Çine’de yıllardır özlemini duyduğu SGK’nın yeni hizmet binasına geçtiğimiz günlerde kavuştu. Çine’mize hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar odamızın tahsis ettiği yerde hizmet veren SGK artık yeni ve modern binasına taşındı. Bu büyük hizmeti hep birlikte Çine’mize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Uyar, ziyarette SGK’nın birlikte gerçekleştireceği projeler ile bilgilendirme toplantıları hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472