banner488

Sevenlerini yasa boğdu

Meriç, doktorların tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

Sevenlerini yasa boğdu
banner496

Veteriner Hekim Yücel Doygun'un oğlu, Meriç Söke'de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı, tedavi gördüğü Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Meriç, tüm sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı, arkadaşlarını ve Çine’yi yasa boğdu. 

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Meriç Doygun (21), 3 arkadaşı ile birlikte otomobille Söke'den Kuşadası'na giderken arkadaşı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil önce refüje ardından da karşıdan gelen otomobile çarptı. Çarpmanın Vegabet etkisiyle araçtan dışarı fırlayan Meriç ağır yaralandı, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde ilk müdahale yapıldı, beyin kanaması geçirdiği tespit edildi ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne sevk edilmişti. Meriç, doktorların tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti.

 Çine Sarıoğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ayaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Meriç'in cenaze törenine akraba ve tüm sevenleri,öğretmen ve okul arkadaşları katıldı.












Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Taner  yıldıru
Taner yıldıru - 10 yıl Önce

Allah rahmet eylesin

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472