banner488

Sağlık Bakanlığı, Bayramda Hasta ve Yakınlarını Yalnız Bırakmadı

Sağlık Bakanlığı, Bayramda Hasta ve Yakınlarını Yalnız Bırakmadı
banner269
Sağlık Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı dolasıyla 81 ilde gerçekleştirilen program kapsamında, Çine’de sağlık yöneticileri kamu hastanelerinde nöbetçi personel ile hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı.

Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. M. Sabri Medişoğlu Aydın Devlet Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Sağlığın Teşviki Daire Başkanı Dr. Kağan Karakaya Kuşadası Devlet Hastanesi ve Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesini, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Fatih Tan ve Genel Sekreter Uzman Dr. Selma Özcan Çine Devlet Hastanesini ziyaret ederek nöbetçi personel ile hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı.

Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik ve yöneticilerin de eşlik ettiği ziyarette Çine Devlet Hastanesi’nde bayramda da görev yapan nöbetçi personel ile bayramlaşan heyet, hastalarla ve hasta yakınları ile de bayramlaşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane yöneticileri ve nöbetçi personel ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin kendileri için önemli moral kaynağı olduğunu dile getirdiler.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472