banner488

Rüzgarın Kızı Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti

Rüzgarın Kızı Başkan Dinçer’i Ziyaret Etti
banner496
Çine’nin gururu olan işitme engelli Milli Atlet Aysun Akay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Türkiye’de sayısız şampiyonlukları bulunan, 2012 Yılı Polonya Avrupa Şampiyonasında 100, 200 ve 400 metrede Avrupa Şampiyonu olan ve aynı zamanda Gazi Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü öğrencisi olan Aysun Akay ile Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Aydın İşitme Engelliler Derneğinde tercüman olan Ayten Akyol, milli atletin başarıları ve eğitimi hakkında sohbet etti.

Bir Çineli olarak şampiyonalarda İlçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcu Aysun Akay’ı tebrik eden Başkan Dinçer; başarılarından ve derecelerinden dolayı Aysun Akay’a bir diz üstü bilgisayar ve para ödülü vereceklerini söyleyerek başarılarının devamını diledi.

Aysun Akay’ı yarışmalara hazırlayan teknik ekibe de teşekkür eden Başkan Dinçer, “Çinemiz adına Aysunla ne kadar öğünsek azdır, bizim iftihar ve gurur tablomuz oldu. Aysun İlçemize sadece şampiyonluklar getirmedi, spora ilgi duyan tüm gençlerimize örnek oldu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472