banner488

Öz, Çine’de ‘Demokrasi Nöbetine’ katıldı

Öz, Çine’de ‘Demokrasi Nöbetine’ katıldı
banner269
Çine’de Demokrasi nöbetinin konuğu AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz oldu.

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan vatandaşlara demokrasi nöbetinin son günlerinde katılanlara teşekkür etti. Vatandaşlar sayesinde demokrasiye sahip çıkıldığını dikkat çeken Öz konuşmasında şunlara değindi;

“Zor Bir Süreçten Geçtik”

“Hepimiz zor bir süreçten geçtik. Sayın Cumhurbaşkanımızın "Haydi sokağa" çağrısından sonra herkes sokağa çıktı. Allah bu millete bir daha böyle acılar göstermesin. Demokrasi nöbetlerimizi sakın küçümsemeyin, olayı tersinden düşündüğümüzde teröristlerin yaptığı bu kalkışma eğer gerçekleşmiş olsaydı belki ülkemiz 15 belki 20 yıl geriye gidecekti ve bu durumdan 3 hafta nöbet tutarak geçiştiremezdik bu nedenle demokrasi nöbetlerimiz çok önemli. Şükürler olsun ki Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ve halkımızın desteğiyle bu darbe önlendi. Hayatın artık normale dönmesi gerek ve bu pazar nöbetlerimizi bitiriyoruz. Fakat dikkatli olmamız gerek, tedirgin olmadan bir daha böyle bir durum ile karşılarsak Sayın Cumhurbaşkanımızın yönlendirmesiyle ne gerekiyorsa yapmalıyız.”

“Kurtuluş Savaşı Kadar Büyük Bir Olay Yaşadık”

“İşin ciddiyetinin farkındayız.10 yaşında olan çocuğumuzdan 70 yaşında olan büyüklerimize kadar hafızasında yer edecek çok sert bir olay yaşadık. Kurtuluş Savaşı kadar, Çanakkale Harbi kadar büyük bir olay yaşadık. Darbe girişimi gecesinde sabaha kadar meydanlardaydık. Meydanlarımızda sadece AK Partililer yoktu, 3 tane içkili arkadaşımız bile bizimle birlikte tekbir ve salavat getirdi ve darbeye hayır dediler. Meydanlarımızda tüm insanlarımız vardı, o günden beri bu birliktelikle devam etmekteyiz ve bu yolda en küçük bir taviz vermeden devam edeceğiz.”

“Tüm Dünya Cumhurbaşkanımızın Liderliğini Gördü”

“Sayın Cumhurbaşkanımızdan başka kim bu milleti sokağa davet etseydi, kimse bu milleti sokağa dökemezdi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve milletimiz yüreğini ortaya koydu. Bizim milletimizden başka millet yoktur ki; tankları durduran, uçaklara taş atan bunun adı yürektir. Yaşanan süreçte terör örgütünün kamuda çalışan kısımlarını tasfiye ettik. 40 senelik çalışmalarını 20 saatte ortaya çıkardılar, devletimizde iradesiyle gerekeni yapmıştır. Bizlerden 40 yıl boyunca fakir öğrenciler için yardım istediler biz Allah rızası için öğrencilerimize yardım ettik. Yaşanan süreçte okullarına ve yurtlarına teröre destek verdikleri için devletimiz el koydu ve bir tane bile itiraz gelmedi, bu durumda devletimizin yanlış bir şey yapmadığını göstermektedir” şeklinde konuştu.

















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472