banner480

Öter, 207 Farkla Yeniden Başkan Oldu

Öter, 207 Farkla Yeniden Başkan Oldu
banner269
Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu, Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda yapıldı. Çine’de 537 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda geçen seçimde rakibine büyük fark atarak başkan olan Bircan Öter, 2 rakibine yine büyük fark atarak yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanlığı’nı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan yaptığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kongreye, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtsever, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kaplı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şoförler ve davetliler katıldı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevik kuvvet polis ekibi tarafından güvenliğin sağlandığı kongrede faaliyet ve bütçe raporları okunup oy birliği ile kabul edilerek, meslekte 44 yılını doldurmuş üyelere onur plaketi verildi.  Üç aday yapacakları icraatları ile ilgili konuşmaların ardından seçim sandıklarında oy kullanılmaya geçildi.

“Kapılarımız Geldiğimiz Günden Beri Arkasına Kadar Açık”

Mevcut Başkan Bircan Öter konuşmasında, “Biz kurumun işlerini yaparken evimizden başka yerden para getirerek yapmadık. TÜVTÜRK araç muayene istasyonu ile ilgili artık sona geldik. 2018 yılı içerisinde ilçemizde TÜVTÜRK araç muayene istasyonu haftanın 6 günü hizmet verecek. Sanayi sitemize giderek araçlarımızı tamir ettirip, muayenesini yaptırabileceğiz. Kurtarıcı hizmetini ücretsiz verdik. Alabanda Oteli bizim can damarımız. Allah yapan başkanlardan razı olsun. Türk Hava Kurumuna ait 4 katlı binayı otelimize dahil ederek 3 katlı otelimizi 7 katlı hale getireceğiz. Biz göreve geldiğimizde kapılarımızı açtık. Herkesin işini gördük. 24 saat sizlere hizmet ettik. Ben bir iş yaparken ciddiyetimi elimden hiç bırakmadım. Otel ve lokalini kurumsal kimliğe karıştırarak onurunuzu zedelemeyecek şekilde hizmet ettim” dedi.

3 adayın katıldığı seçimde bir dönemdir başkanlık yapan Bircan Öter, rakiplerine 207 oy fark atarak yeniden başkan seçildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 537 delegeden 515 kişi oy kullandı. Mevcut Başkan 357 oy alarak güven tazelerken, Mustafa Ünal 150 oy, Ahmet Keleş 6 oy aldı.

Yeni Yönetim Kurulu

Bircan Öter’in Başkanlığındaki Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni yönetim şu isimlerden oluşmakta; Mustafa Uyğur, Mehmet Can, Selahattin Akcan, Hüseyin Bayazit, Ozan Bozkuş ve Salih Turgut

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Asım Özcan, Hasan Çoban ve Özden Okumuş

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Hüseyin Kenar, Cemil Kuş, Hüseyin Karabulut, Hasan Ali Taşkıran, Ertan Baysal, Murat Güder, Halil Akcan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Muammer Acar, Erdal Korkmaz, Muzaffer Taşcan.


























Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 20:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472