banner488

Nüfus Müdürlüğü’nde, 8 Şubat’tan İtibaren Randevulu Sistem

Nüfus Müdürlüğü’nde, 8 Şubat’tan İtibaren Randevulu Sistem
banner269

Çine Nüfus Müdürlüğü, pasaport ve sürücü belgesi müracaatlarını 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren randevusuz almayacak.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü; randevu sisteminde yapılan düzenleme ile biyometrik veri alınan Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü belgesi başvurularında nüfus müdürlüklerinin Türkiye genelinde il ve ilçelerde randevulu sisteme geçildi. Çine İlçe Nüfus Müdürü Harun Kartal, Pazartesi gününden itibaren Çine’de de randevulu sisteme geçeceklerini söyledi.

8 Şubat 2021 tarihinden itibaren zorunlu ve acil haller dışında Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü belgesi müracaatları randevusuz kesinlikle alınmayacağını belirten Çine İlçe Nüfus Müdürü Harun Kartal, “Vatandaşlarımız nüfus müdürlüğünde işlemlerini yaptırmak için Alo 199, randevu.nvi.gov.tr veya e-devlet üzerinde randevu alabilecektir. Pazartesi gününden itibaren randevu almadan gelen vatandaşlarımıza işlem yapılmayacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri için Çine Belediyesi’nde ilan ve tüm mahalle muhtarlarımıza bildiri dağıttık” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472