banner488

“Ne kadar Ağrılıysak, o kadar da Çineliyiz”

Çine Ağrılılar Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği törenle açıldı. Törende konuşan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taman, “Ne kadar Ağrılıysak, o kadar da Çineliyiz” dedi.

“Ne kadar Ağrılıysak, o kadar da Çineliyiz”
banner496
İlçe Müftüsü Feyyaz İdin’in okuduğu dua sonrası İş Bankası’nın karşısında gerçekleşen Dernek Açılışına, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, STK temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


 

Açılış kurdelesini Çine Kaymakamı Özkan Demir, Betpark Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz, Çine Müftüsü Feyyaz İdin’in kestiği ve başkanlığını Orhan Gündoğan'ın üstlendiği Çine Ağrılılar Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin açılış töreninde konuşan dernek yönetim kurulu üyesi Ali Taman, "Derneğimizin açılış amacı öncelikle birlik ve beraberliktir. Amacımız kesinlikle ayrımcılık değil birlik olmaktır. Sen-ben değil, biz olmaktır. Burada sadece Ağrılılar değil ilçemizde bulunan bütün vatandaşlarımızın yardımına koşmaktır.ya çalışacağız. Çine'de yaşayan Ağrılılar olarak hiç bir siyasi fikir gütmeden herkesi kucaklayan bir yapı içerisinde olmayı amaçlıyoruz. Maksadımız bir olmaktır. Bizler ne kadar Ağrılıysak, bir o kadar da Çineliyiz." şeklinde konuştu.

Daha sonra Çine Kaymakamı Özkan Demir, derneğin birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmesini temenni etmesinin ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere ikramda bulunuldu.

Dernek Başkanlığı'nı Orhan Gündoğdu'nun üstlenirken, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Ali Taman, Musa Baybaş, Murat Aldemir, Tayfun Tekeş, İsa Kılıç, Ramazan Avşar, Kadir Erdoğan.



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
metin gündoğdu
metin gündoğdu - 10 yıl Önce

Birlik ve beraberligimizin daha sağlam ve sağlıklı temeller üzerine kurulması, ve gelecek nesillere aktarılması adına kurulan bu Derneğimizin hayırlı işlere imza atması dileklerimle. Hayırlı uğurlu olur inşallah.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472