banner488

Nail Uzun 3’üncü kez güven tazeledi

Nail Uzun 3’üncü kez güven tazeledi
banner496

Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda mevcut başkan Nail Uzun 3’üncü kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Olağan Genel Kurulu Akçaova Düğün Salonu’nda yapıldı. Esnafın derdiyle dertlenip mutluluğuna ortak olan Başkan Nail Uzun, tek liste halinde gidilen genel kurul seçiminde esnafın desteğini alarak güven tazeledi. Kongre Başkan Nail Uzun’un kısa konuşmasıyla başladı ardından kongre divanı oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çalışma ve faaliyet raporları, denetim ve yönetim kurulu raporları ile bilanço gelir giderleri tek tek genel kurula sunulduktan sonra ibraz edildi. Ardında başkanlık seçimine açık usul oylamayla gerçekleşti. Odaya kayıtlı 375 üyesinden seçimde hazır bulunan kişiler oy kullandı. Mevcut Başkan Nail Uzun 3’üncü kez başkan seçildi.

Genel kurula Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, AK Parti İlçe Başkan vekili Ergüven Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi ve Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, MHP Çine İlçe Teşkilatı 2. Başkanı Nusret Özkaya, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Kocabıyık, Çine Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Mehmet Can, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet İlçe Başkanları, muhtarlar, kurum müdürleri, kooperatif üyeleri ve davetliler katıldı.

“Güveninize Her Zaman Layık Olacağız”

Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Nail Uzun “Bu güne kadar olduğu gibi bu yeni dönemde de şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle siz değerli üyelerimize layık olmaya çalışacağız. Sorunların çözümü konusunda da bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de çözümlenmesi için canla başla çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Kongremize katılan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Nail Uzun’un Listesinde Şu İsimler Yer Aldı;

Nail Uzun Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Asil Listesinde şu isimler yer aldı: Mustafa Pazar, Ertan Baysal, Mustafa Taştan, Şenol Dönmez. Denetim Kuruluna;Ahmet Demir, Mustafa Pazar. Bölge Birliği Asil Temsilcileri; Nail Uzun, Mustafa Pazar,

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri listesinde ise;Mehmet Saçmacı, Cengiz Yalın, Okan Çerçi, Hasan Kolakcı, Salih Kırkağaç. Demetim Kurulu üyeleri; Zeki Akar, İbrahim Akıncı. Bölge Birliği Temsilcileri; Ertan Baysal, Mustafa Taştan seçildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nurdoğan atille
Nurdoğan atille - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun kardeşim rabbim utandırmasın inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472