banner488

Mustafa Savaş, Eysim Maden İşçileriyle Bir Araya Geldi

Mustafa Savaş, Eysim Maden İşçileriyle Bir Araya Geldi
banner269
AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine ilçesi ziyaretinde maden işçileriyle bir araya geldi.

Öğle yemeğini işçilerle birlikte yiyen Savaş, “Gençlerimizin doğduğu yerlerde geçimini de sağlaması, kendi memleketinde aileleriyle birlikte yaşaması bizlerin de en büyük arzusu. Üretim demek kalkınma demek, büyümek demek, daha güvenli yarınlarımız demek. Üretim ve istihdam konusunda bize düşen ne varsa desteğe hazırız. Sanayici, işletmeci yatırım yapmak isteyen arkadaşların bizim başımızın üstünde yeri var. Aydın’ın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için el ele vermek, doğru yatırımlar yapmak zorundayız. Hem üretim yapan hem de bu üretimi ihracatla taçlandıran firmalarımız bizler için çok önemli” dedi.

Organize sanayi bölgelerinin sayısını artırmanın çok büyük bir zorunluluk olduğunun altını çizen Mustafa Savaş, “Bu işletmelerimizi mümkün olduğunca ziyaret ederek sorunlarını birinci ağızdan dinleme gayretindeyim. Üretimin emektarı olan işçi kardeşlerimizle bir araya gelmek, onlarla aynı kazandan yemek yemek beni çok mutlu ediyor. Bugün de sağ olsunlar bizi aşlarına ortak ettiler. Onlarla da sohbet ettik, onların da sorunlarını kendilerinden dinledik” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir ve işçiler, milletvekili Mustafa Savaş’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Muhammet Demir, “OSB’nin yüzde yüz doluluk oranına ulaşması ve şu anda halen talebin olması Çine için çok önemli. 2 bin dönümlük yer genişletme çalışmaları başlama aşamasında olmasına rağmen, genişletilecek olan bölüm için yeni firmalar yer taleplerinde bulunuyor, neredeyse 2 dönümlük yer genişletme bölümü dolmak üzere. Bu olaydan dolayı bizler ve Çineliler olarak mutluluk duyuyoruz. OSB’de yönetimin değişmesi ile Sayın Çine Kaymakamı Özkan Demir’in Organize Sanayi Bölge Başkanlığına gelmesiyle göstermiş olduğu büyük çabaları ve çalışmaları verimli sonuçlar verdi. Çine Kaymakamımız Özkan Demir’e, AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş’a ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.





















Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472