banner488

Muhtarların Yeni Başkanı Halil Kapıkıran Oldu

Muhtarların Yeni Başkanı Halil Kapıkıran Oldu
banner496

Çine Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. 65 üyenin katıldığı toplantıda Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran 33 oy ile Çine Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi.

Çine Muhtarlar Derneği’nde, Çine Muhtarlar Derneği başkanlığı için 2 aday yarıştı. Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran ile Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep dernek başkanlığı için iki liste ile seçimlere girdiler. 67 Muhtarın oy kullanacağı seçimde 65 muhtar oy kullandı. İki muhtar seçime katılmazken, genel kurulda 1 oy geçersiz, 33 oy Kapıkıran, 31 oy Celep aldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından divan başkanı Hasanlar Mahallesi Muhtarı Salih Gökbel, divan katip üyeleri de Topçam Mahallesi'nden Eyüp Yıldız ve Hallaçlar Mahallesi’nde Tolga Yıldız belirlendi. Derneğin, yönetim ve denetim faaliyet raporu, gelir gider cetvelleri, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak muhtarlara oylamaya sunuldu. Raporlar, oy birliği ile kabul edildi.

Çine Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Halil Kapıkıran, “Derneklerimizin kaynaşma, dayanışma içerisinde hep beraber birlikteliğimizi sağlamaktır. Muhtarların birbirleriyle samimi olarak dayanışmaları gerekmektedir. Bu görevimizde, siz değerli muhtar arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak başarılara imza atacağımızın inancındayım. Buraya gelerek oy kullanan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Yapılan seçim sonunda yeni yönetim şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Hayrettin Eriş, İbrahim Baysal, Mutlu Elma, Yakup Sarıkaya, Ali Kargın, Yaşasın Erbay, Hakan Karabulut, Erkan Uzun. Yüksel Kafes, Mehmet Türe,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Mustafa Karahan, Kenan Aktaş, Hüseyin Yaşar, Halilbaş, Nail Köse,

Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet Çoban, Mehmet Akkavak, Mehmet Yılmaz, Şeref Sever, Güner Sevim

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri; Mustafa Civelek, Erol Çelik, İsmail Aydoğdu,

Ankara Delegeleri; Hüseyin Kılcı, Reşet Çiçek, Mehmet Bal, Salih Gökbel, Mustafa Çelik, Nail Köse, Bekir Abalı, İbrahim Baysal

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472