banner488

Minibüsçüler Kooperatifi’nin Yeni Başkanı Kenar oldu

Minibüsçüler Kooperatifi’nin Yeni Başkanı Kenar oldu
banner496
Çine SS. 5 Nolu Çine Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa Hüseyin Kenar seçildi.

Çine Halk Eğitim Merkezi’nde SS. 5 Nolu Çine Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi seçimli kongre gerçekleştirdi. Toplam 66 üyesi bulunan kooperatifte üyelerin tamamı oy kullanırken, oyların 36’sını alan Hüseyin Kenar başkan seçilirken, mevcut başkan Yusuf Gültekin ise 30 ay aldı.

Kongre,  2016 yılı tahmini bütçesinin okunmasıyla başlayan seçim daha sonra Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ibra edilmesiyle devam etti. Ayrıca oylama ile aylık 60 lira olan aidat 70 liraya çıkartıldı. Ardından oy kullanma işlemine geçilen seçimde oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sayılan oylarda 36 ya 30 üstünlük kuran Hüseyin Kenar'ın listesi kazandı.

Seçimde,  listelerdeki kişilerin bireysel oy sayımlarına geçildi,  her iki adayın yedek yönetim listesinde bulunan İsmail Öner 64 oy olarak en fazla oy alan kişi oldu. Zaman zaman Hüseyin Kenar ve Yusuf Gültekinin listelerindeki kişiler arasında gerginlikler yaşansa da olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı. Yeni ve eski başkanlar birlik ve beraberlik mesajı verdi. Seçim sonunda ortak açıklama yapan Hüseyin Kenar ve Yusuf Gültekin " Birimiz kazandı birimiz kaybetti biz abi kardeşiz bizim aramızda kavga ve küskünlük olmaz hepimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Seçimin ardından bundan sonraki süreçle ilgili bilgi veren Hüseyin Kenar ve yönetim kurulu üyeleri "Bize bu görevi layık gören tüm üyelerimize ve bugüne kadar kooperatifimizde görev yapmış tüm yönetimlere teşekkür ederim. Çine halkına en güvenli şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SS. 5Nolu Çine  Minibüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığa seçilen Hüseyin Kenar’ın yönetiminde:  Ahmet Köse,  Mustafa Uygur,  Nejdet Yıkılmaz ,  Asım Özcan, Yönetim Kurulu Yedek Liste Nurettin Özdemir, İsmail Öner, Özay Otan, Fatih Demir, Ramazan Uyguç. Denetim Kurulu Asil Listesi Dursun Çakır, Güngör Eşiyok, Denetim Kurulu Yedek Listesi Erkan Güçlü   ve Soner Somer.











Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472