banner488

Milletvekili Savaş, Öğrencileri Sevindirdi

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, yarıyıl tatilinde öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Milletvekili Savaş, Öğrencileri Sevindirdi
banner269
 Milletvekili Savaş tarafından Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilen mont ve bot Çine Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu ve Çine Hüseyin Özkan İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi.

Öğrencilere kendi elleriyle mont ve botları teslim etmek için Çine’ye gelen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Verilen hediyelerin öğrencilere karneden önce ayrı bir sevinç yaşattığını söyleyen Töre, “Çine’nin gönlü, yüreği güzel Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın önderliğinde başlattığı yardım kampanyası var. Dönem sonu olması nedeniyle başarılı güzel çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere bugün Aydın genelinde mont ve bot dağıtmak üzere öncülük yapıyoruz. Ben öncelikle Milletvekilim Mustafa Savaş’a, tüm çalışma arkadaşlarına, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz Mustafa Savaş Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu’nda mezun olması çocuklarımızın hayatında örnek model alacağı bir kişilik oluşturması bu okul için çok önem arz ediyor. Eğitimimizde model insanlar öğrencilerimiz için çok çok önemlidir. Bu okuldaki öğrenciler bu şansa sahipler, vekilimiz bu okuldan mezun olması bu okulu ayrıcalıkla hale getiriyor. Kendi mezun olduğu okulundaki öğrencilere el uzatması büyük bir vefa örneğidir. Bunun anlamı mont ve bot dağıtmak değil, vekilimizi hayata hazırlayan ilkokuluna bu şekilde bir dönüş yapması, saygı ve minnetle eğitime vurgu yapması, çocuklara motivasyon vermesi büyük bir ders olduğunu düşünüyorum. Çocuklar bizim hayat kaynağımız, onların gözüne baktığımız zaman hayatı ve mutluluğu orada buluyoruz. Çocukları mutlu etmek hayatta yapabileceğimiz en güzel, unutulmaz işlerden birisi. Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin başarılı, mutlu ve sağlıklı yarıyıl tatilini geçirmelerini diliyorum.”







Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 06:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472