banner488

Milletvekili Erdem’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Milletvekili Erdem’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
banner496
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vekil Erdem mesajında; “ ‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ felsefesini benimseyen bir toplum olarak, 2023 ve 2071 hedeflerimize doğru koşar adım ilerlediğimiz bu günlerde en değerli miraslarımızdan olan Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi saygı ve şükranla selamlıyorum.

Yetiştirdikleri öğrencilerine karşı gereken özen ve duyarlılığı gösterdiklerine şüphe duymadığımız öğretmenlerimizin, bu ulvi mesleği icra ederken karşılaştıkları her sıkıntıda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bizlere işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine doğru olan istikametimiz, daha önce yolumuza çıkanlar tarafından değiştirilemediği gibi, PKK,FETÖ/PDY,DEAŞ,DHKP-C ve benzeri terör örgütleri tarafından da değiştirilemeyecektir.

Bu kararlılıkta ve güçte olmamızı sağlayan, içimizdeki vatan, millet ve bayrak sevgisidir ki bu sevgiyi bize aşılayan kaynakların başında öğretmenlerimiz gelir.

Bu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularla tebrik ederken, başta görevi başında şehit düşenler olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 01:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472