banner488

Milletvekili Aday Adayı Yavuz, “Başımız Sağ Olsun”

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Yavuz, yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Aday Adayı Yavuz, “Başımız Sağ Olsun”
banner496

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Metin Yavuz, yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Birliğe beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu günler yaşandığını söyleyen Yavuz, “Hain yüzünü bir kez daha gösterme gafletinde bulunan eli kanlı PKK bilmelidir ki, şehitlerimizin kanlarında boğulacaklardır” dedi.

''Ülkemiz ve milletimiz önemli sınavlardan geçmektedir.  Öyle bir sınav ki birlikte, beraber, omuz omuza vererek düşmanlarımızı güldürmememiz gereken günlerdeyiz” cümleleriyle konuşmasını sürdüren Yavuz, şu ifadeleri kullandı: “Hakkari Dağlıca'da askeri birliğin geçişi sırasında bölücü terör örgütü PKK tarafından, önceden yola döşedikleri mayını uzaktan kumanda ile patlamaları sonrasında 16 Kahraman Türk Askerimizin şehitlik mertebesine ulaştığını ve yaralı askerlerimizin olduğu haberini bültenlerden takip ediyoruz.. Duyduğum acının tarifi yoktur. Kahpece saldırılarda bulunarak, hain yüzünü bir kez daha gösterme gafletinde bulunan eli kanlı bölücü terör örgütü olan PKK bilmelidir ki, kahraman şehitlerimizin kanlarında kendileri boğulacaklardır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyonları devam etmekte olup, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini de bilmenizi isterim. Terörle mücadele konusunda son zamanların en büyük operasyonunu yöneten hükümetimiz, bu derece kararlı bir şekilde çalışmalara devam ederken yandaş medyanın ve sosyal medya üzerinden bir takım kişilerin, hükümetimizi hedef gösterir şekilde hareket etmesi ise son derece düşündürücüdür.

Türkiye A Milli Fulbol Takımımızın, Hollanda Milli Takımı ile Konya'da karşılaştığı maça katılan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun, terör saldırısını haber alır almaz stadyumdan ayrılarak Ankara'ya geri dönüş yapması ve acil koduyla güvenlik konseyini toplantıya davet etmesine rağmen, sanki müsabakanın sonuna kadar kalıp milli takımımızın başarısını kutladığı şekilde algı yaratmaya çalışılması, bununla da yetinilmeyip ulusal bir kanalda canlı yayına katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği sözleri yalan yanlış biçimde kurgulayarak farklı bir algı yaratmak ve milletimizi farklı mecraya çekmeye çalışılması ise kabul edilemez bir hatadır.

Milletimizin yüreğini yangın yerine çeviren elim bir saldırının akabinde yaşanan bu durum karşısında bir olmak dururken, böylesine bir algı yaratılmaya çalışılması, birbirimize düşürülmek istenmekte olduğumuzun açık bir göstergesidir” dedi.

Yavuz,, açıklamalarının sonunda şunları söyledi: “Biz Türkiye'yiz. Biz büyük bir devletiz. Hükümetimizin ve milletimizin azim ve kararlılığıyla içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumu aşacağımıza inancım tamdır. Dağlıca’da terör saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize, Cenab-ı Allah'tan Rahmet,  acılı Ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine baş sağlığı ve sabır,  yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum... Başımız Sağolsun..'' ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 12:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472