banner488

MHP’liler Hemşirelerin Gününü Kutladı

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri hemşireler gününü kutladı

MHP’liler Hemşirelerin Gününü Kutladı
banner496

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve Yönetim Kurulu üyeleri, 12-18 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle görevi başındaki hemşireleri ziyaret ederek, hemşireler gününü kutladı. Çine Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ziyarette aynı zamanda 1-2 ve 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi görev yapan hemşireleri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

MHP İçe Kadın Kolları önce Çine Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Enfeksiyon Hastalıkları Uzman Doktor Pelin Gençer Oruç’u makamında ziyaret ettiler. Oruç, Hemşireler böyle güzel bir günde hatırlamanın mutluluk verici olduğunu söyleyerek MHP İlçe yönetimine teşekkür ettiler. Aynı ziyaret esnasında hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulunan İlçe Başkanı Kandemir ve Yönetim Kurulu üyeleri hastalara acil şifalar dileğinde bulundular.

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Kandemir, "Hemşirelik, birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini, kalite güvencesiyle yerine getiren bir meslektir. Her türlü sağlık hizmetinin dengeli, ulaşılabilir, sürekli, kaliteli ve en üst düzeyde verilmesinden oluşmuş bir ekip çalışmasıdır. Hemşireler bu ekibin olmazsa olmaz ve en temel unsurlarından biridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.









Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472