banner488

MHP’li Depboylu, EYSİM Madeni Ziyaret Etti

MHP’li Depboylu, EYSİM Madeni Ziyaret Etti
banner496
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ve heyeti, EYSİM Maden işletmesini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

Çine’de madencilik sektöründe faaliyet gösteren EYSİM madenciliğe ziyaret gerçekleştiren heyet öğle yemeğini firmanın yemekhanesinde yiyerek, işçilerle sohbet ederek bir süre işçilerle görüştü. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Milletvekili Depboylu ve heyetini makam odasında ağırladı. Demir, maden sektörü ve tesiste yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Deniz Depboylu’ya bilgiler vererek ziyareti dolayısıyla kendisine teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti. Vekil Depboylu, Çine’nin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için, doğru yatırımlar yapılması gerektiğini söyleyerek, “Üretim yapan ve bu üretimi ihracatla geliştiren firmalarımız Çine için çok önemli. Çine ekonomisine ve işsizlik sorununa katkı sağlıyorsunuz. Sizin gibi firmalarımızın her zaman yanında ve elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Bizleri misafir ettiniz sizlerle ve işçilerimizle sohbet etme imkanı sağladınız teşekkür ederiz” dedi.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun, Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i ziyaretinde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP Çine kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Engin Asar ve partililer eşlik etti.


























Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2018, 21:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472