banner488

MHP’li Alıcık’tan, Muhammet Demir’e teşekkür plaketi

MHP’li Alıcık’tan, Muhammet Demir’e teşekkür plaketi
banner269

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e bugüne kadar verdikleri katkılarından ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’i, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Belediye Meclis Üyesi Cengiz İnce ve partililer ziyaret etti. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkücü kökenli Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi hayırsever iş insanı Muhammed Demir'e desteklerden dolayı plaket takdim edip, teşekkür etti.

Başkan Alıcık, “Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Bey hem Çine’mize hem de Türkiye’mize, memlekete devamlı hizmet eden değerli işadamlarımızdan bir tanesi. Bizim partimize gönül vermesi ve bizlerle beraber olması ayrı bir güzellik. Partimize ve ülkemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatlarım adına teşeklür ediyor, hizmetlerinin devam edeceğine olan inancımla sağlıklı, mutlu ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 20:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472