banner480

MHP Teşkilatı’ndan Şehitler İçin Lokma Hayrı

MHP Teşkilatı’ndan Şehitler İçin Lokma Hayrı
banner269
Milliyetçi Hareket Partisi Çine İlçe Teşkilatı  Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü.

MHP Çine İlçe Teşkilatı Tarafından şehitler için Çarşı Camisi’nde kılınan Cuma Namazından sonra Kent Pastanesi önünde Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler ve tüm şehitler için lokma hayrı düzenledi. Lokma hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çine İlçe Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde tüm şehitlerin ruhu için Fatiha okundu.

Lokma hayrına, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP Aydın İl Teşkilat Başkanı Levent İlter, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sezer, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Veysel Tetik, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Bircan Öter, Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel,  Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakıf Başkanı Engin Asar ve vatandaşlar katıldı. Milliyetçi Haraket Partisi Aydın Milletvekili Deniz Depboylu ile Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti. 




















Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472