banner480

MHP İl ve İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatı Çine’de iftarda buluştu.

MHP İl ve İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu
banner269

MHP Çine İlçe Teşkilatı birlik ve beraberliğe yönelik Çamoğlu Kır Düğün Salonu’nda iftar yemeği düzenledi. Yemekte MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP 25. Dönem Milletvekili adaylarından Hüseyin Karagöz, Deniz Depboylu,  MHP Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Karpuzlu İlçe Başkanı Hasan Nargiz, MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, MHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Engin Asar, Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, MHP Çine İlçe ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.

MHP Çine İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinin ardından MHP Aydın eski İl Başkan yardımcısı İsmail Türkal Hoca yemek duası yaptı.

MHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz yemek duasının ardından bir konuşma yaptı. Başkan Yavuz konuşmasına yemekte emeği geçen yönetim kuruluna, dava arkadaşlarına ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı, “ Bu günlerde Milliyetçi hareket Partisi olarak zor bir sınavdan geçiyoruz. Partimiz adına bir linç kampanyası başlatılmış haldedir. Böyle anlarda diri olduğumuzu, iri olduğumuzu, hep beraber olduğumuzu anlatmak adına bu yemeğin ayrı bir önemi vardır. Özellikle sevinçlerimizi paylaşmak arzularıyla ve nedenleriyle bir araya getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. Bu nedenle katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” şeklinde ifade etti.

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak’ın davete katılmama sebebini açıklayan MHP İl Başkanı Cem Akbudak, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin milletvekillerine verdiği iftar dolayısıyla burada bulunamadığını belirtti. MHP İl Başkanı Cem Akbudak , “ 7 Haziran seçimlerinde Çine’de belki de arzu ettiğimiz oyu, desteği alamamış gibi gözükebiliriz ama biz Çine ilçe teşkilatının çalışmasından, birlik ve beraberlik mesajlarından, gayretlerinden ilçe teşkilatı olarak çok çok memnunuz. Çine ilçe teşkilatının çok kıymetli yönetim kurulu üyesi ve fedakâr, cefakar ülkücü kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Seçimin neticesi belki bizleri memnun etmedi Türkiye’de, Aydında da memnun etmedi diyen Başkan Akbudak, “Siyasette 3T formülünü yani teşhis, tedavi ve tedbiri iyi koyarsak, önümüzü daha iyi aydınlatırız. Bu sebep ve teşhisini koymak mecburiyetindeyiz. Tabi bu arada seçimden sonra gelişen birtakım olaylar var bunu çok açık yüreklilikle söylüyorum. Bir siyasi parti hükümet olmadı yani yeterli çoğunluğu Türk halkı bir siyasi partiye hükümet olması için vermedi. Tabi bir bakıyoruz sosyal medyada orada burada herkes bir senaryo yazıyor. Milliyetçi Hareket Partisinin almış olduğu oy Türkiye genelinde %16 ama MHP ve MHP’ye akıl verenler %84. Demek ki %84 bize oy vermiş olsa Türkiye de her şey daha değişik olacaktı. MHP içinde çok daha değişik olacak, çok daha güzel olacak. Bu oran dahi çok önemlidir” dedi.

Akbudak, “ Teşkilat mensubu bazı arkadaşlarımız, üzülerek ifade ediyorum sosyal medyada orda burada MHP’nin Sayın Genel Başkanını, genel merkezimizi, sandıktan çıkmış ilçe başkanımı, belediye başkanımı, milletvekilimi eleştirme hakkını nereden buluyor. Tabi bu eleştirmek hakaret etmek noktasına gidiyor. İl başkanı olarak burada söz veriyorum bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bunlarla çok rahat bir şekilde uğraşırız, mücadelesini de yaparız. Hem yöneticilik yapacaksınız, hem üyesi olacaksınız ondan sonra hakarete varan sözlerle, ifadelerle eleştirmek hakkına sahip olamazsınız. MHP yöneticileri hakkında,  bilhassa genel başkanımız, milletvekilimiz, belediye başkanımız hakkında hakarete varan söz kullanan kim olursa olsun, geçmişteki hizmeti ne olursa olsun, adı sanı ismi ne olursa olsun disiplin kuralları işleyecektir, bundan herkes emin olsun. Onun için bir disiplin mekanizmasını işletmek ve uygulamak mecburiyetindeyiz. Genel merkezimiz Aydın’da nelerin yapıldığını, kimlerin ne yapmak istediğini, nasıl davrandığını çok ama çok iyi biliyor. O açıdan yönetici ve yöneticilik yapmış arkadaşlarımı buradan son kez uyarıyorum. Belki bu sözler pek hoş değil ama Cem Akbudak olarak geçmişte de bu partinin il başkanlığını yaptım. Nelerle uğraştığımı, nelerle mücadele ettiğimi çok iyi bilen arkadaşlarım var. Önce ülkem sonra partim, sonra ben diyen zihniyetin temsilcileriyiz” şeklinde konuştu.












Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472